hur man väljer en bra advokat

Dessa är viktigt att välja rätt e-advokat fri:

Kontrollera inträde i advokatsamfundet

Du hittade en gratis inledande samråd med en advokat, glöm inte att kolla deras inträde i advokatsamfundet. För detta är enkel: det är möjligt att kontrollera direkt på platsen av advokatsamfundet.

Införandet av en advokat vid högskolan är ytterligare en omröstning om förtroendet för detta steg visar hur allvarlig advokat, eftersom den uppfyller villkoren för kapacitet och moral i advokatyrket. Det är upp till baren där advokaten är registrerad för att säkerställa att det inte finns något tvivel om det nödvändiga förtroendet till tredje part advokaten i fråga, oberoende av övertygelse noterat på hans brottsregister.

Garantera närvaron av en advokat Internet

Säg att du har hittat en gratis advokat utan hjälp av internet, gör en sökning efter det på webben: om inga spår av en "advokat" finns, är misstanken krävs. Internet, som vi vet, en mängd information: så använd den! Jurister kan hålla gratis blogg på internet. Att vara Internet är nu uppenbart att en advokat, för att garantera öppenhet och insyn. Sannerligen, nuvarande eller potentiella kunder regelbundet utför sökningar på internet för att hitta sin advokat eller helt enkelt för mer information om hans advokatbyrå.

Vid jämförelse av flera

Tveka inte att höra olika gratis advokater att bedöma kompetens, professionalism, rättsliga förfaranden och den föreslagna tidsfristen.
Det finns bra advokater och värre, som i alla yrken.

Hitta gratis juridisk rådgivning är